2 μεγάλοι θεσμοί, 4 βραβεία σε μόλις 1 εβδομάδα - Ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος πρωτοπορεί ΚΑΙ στην επικοινωνία και βραβεύεται πολλαπλά!

2 χρυσά και 2 ασημένια βραβείαέρχονται να προστεθούν στη συλλογή διακρίσεων για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 9/7 στα MarketingExcellenceAwards 2019σε μια βραδιά που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕστο Μέγαρο Μουσικής, η εταιρεία απέσπασε 3 βραβεία.

Τοχρυσό βραβείο Digital Marketing Communicationsστην κατηγορία Communicating Effectively, για την καμπάνια: “Τώρα έχουμε και Ρεύμα” που πρόβαλε την γενικότερη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και των καναλιών.
Το ασημένιο βραβείο Brand Revitalization στην κατηγορία Building Powerful Brands για το συνολικό πλάνο επικοινωνίας της εταιρείας: “Για Σήμερα, Για Αύριο, Για Πάντα: Με το βλέμμα στο μέλλον εδώ και 160 χρόνια!”. Η καμπάνια κάλυπτε διαφήμιση, εκθέσεις, παιδικά εργαστήρια κ.α. και υλοποιήθηκε με στόχο την ανάδειξη της μεγάλης ιστορίας της εταιρείας.
Το ασημένιο βραβείο Building Distribution Networks στην κατηγορία Connecting with the Pointof Saleγια την παροχή εμπειρίας στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
Και τα βραβεία δεν σταμάτησαν εκεί. Την Τετάρτη 10/7, η πρωτοποριακή παρουσία της εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2018 απέσπασε το Χρυσό βραβείοστα Even tAwards 2019 που διοργανώθηκαν από την BoussiasCommunications στο Μουσείο Οίνου.
Το μοναδικό ενεργειακό escaperoom ήταν μέρος του 1ου εταιρικού περιπτέρου για το Φυσικό Αέριο στη ΔΕΘ, απέσπασε τον θαυμασμό όλων των επισκεπτών και μας χάρισε τη σημαντικότερη διάκριση στην κατηγορία Εκθέσεις/TradeShows/RoadShows.

Βραβευτήκαμε γιατί αναδείξαμε με τον πιο άμεσο τρόπο όλα τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν αλλά και γιατί υιοθετούμε δράσεις που μιλούν απευθείας στην καρδιά του καταναλωτή.
Chief Marketing Officer και Customer Experience Director,
Πάνος Αλεξόπουλος

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς η διάκριση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας από δύο διοργανώσεις που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα, τηνκαινοτομία και την αποτελεσματικότητα δράσεων. Βραβευτήκαμε γιατί αναδείξαμε με τον πιο άμεσο τρόπο όλα τα στοιχεία που μας διαφοροποιούναλλά και γιατί υιοθετούμε δράσεις που μιλούν απευθείας στην καρδιά του καταναλωτή. Από πλευράς μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε μια στρατηγική επικοινωνίας που στηρίζεται σε πρωτοποριακές ιδέες για τη δημιουργία μιας πραγματικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας των καταναλωτών γύρω από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας”ανέφερεο CMO& Custome rExperience Director της εταιρείας, Πάνος Αλεξόπουλος.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com