Μέσα σε ένα συγκινητικό και πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στο Δημαρχείο Ανθηρού η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής. Αργιθεάτισσες και Αργιθεάτες από όλες τις δημοτικές ενότητες, κυριολεκτικά, κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον προαύλιο χώρο, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος.
Ο νέος Δήμαρχος κατά την ομιλία του έδωσε το στίγμα της πολιτικής που επιθυμεί να χαράξει το επόμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του. Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, εκφράζοντας αμφότεροι θερμές ευχές για καλή συνεργασία και καλή δύναμη.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ρογκανάκη, η Πρόεδρος της ΠΟΑΣ κα. Μαυραντζά, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντικαρκινικής Εταιρείας Καρδίτσας κα. Βασιλού, δεκάδες διατελέσαντες αιρετοί της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και των αργιθεάτικων πολιτιστικών σωματείων.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com