Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Η αίθουσα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο γέμισε ασφυκτικά από τους εκλεγμένους συμβούλους, συγγενείς, φίλους και πολίτες που έσπευσαν να συγχαρούν τη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Καρδίτσας.
Την τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλίωτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μ. Κόνσολας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός κ.α.

Ο νέος Δήμαρχος Καρδίτσας στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα παρακάτω:
Είμαι βαθιά συγκινημένος καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ιδιαίτερη, μια ξεχωριστή στιγμή. Ο ρόλος που ανέθεσαν σε εμένα αλλά και στους συνεργάτες μου δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους οι συμπολίτες μας είναι σπουδαίος καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε τα πράγματα της πόλης και του Δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο αλλά είμαστε βέβαιοι πως με συστηματική δουλειά, με καλή οργάνωση και με τη ουσιαστική βοήθεια της κοινωνίας θα τα καταφέρουμε.
Στόχος μας ένας Δήμος περισσότερο φιλικός για δημότες και επισκέπτες, πιο αποτελεσματικός σε αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα, περισσότερο δημιουργικός στην κατεύθυνση των νέων ευκαιριών. Ξεκινάμε όχι με μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά θέτουμε στόχους εφικτούς. Ως νέα δημοτική αρχή θέλουμε να δώσουμε εμφαση στα καθημερινά προβληματα που έχει η πόλη και οι τοπικές κοινότητες. Όπως επίσης στοχεύουμε να υλοποιήσουμε πολιτικές που θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις οικονομικής, κοινωνικής και χωροταξικής ανάπτυξης. Έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε την πόλη και τον Δήμο μας και θα το πετύχουμε.
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να συγχαρώ όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους σε όποια παράταξη και να ανήκουν για την εκλογή τους και να τους διαβεβαιώσω πως ως δημοτική αρχή θα έχουμε άριστη συνεργασία με όλους. Πάντα στόχος μας θα είναι το καλό του Δήμου μας και των δημοτών μας. Από τους άμεσους συνεργάτες μου έχω ήδη ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρώτο μέλημα μας είναι οι δημότες μας και έχω διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και το κάνω και σήμερα από αυτό εδώ το βήμα πως κεντρική μας επιδίωξη είναι η εξυπηρέτηση τους και η επίλυση των προβλημάτων που κάθε φορά αντιμετωπίζουν. Είμαι βέβαιος πως όλοι στη διοίκηση του Δήμου θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να υπηρετήσουν τον συνδημότη τους. Σε ότι με αφορά, όπως έκανα και μέχρι σήμερα ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, θα έχω την πόρτα του γραφείου μου ανοικτή για όλους τους συνδημότες μας και για τα θέματα που κάθε φορά που αντιμετωπίζουν. Εξάλλου αυτό που συχνά λέω είναι πως μπορεί ο Δήμαρχος να θεωρείται συμβολικά ο «πρώτος» πολίτης, ωστόσο εγώ θα είμαι ο «τελευταίος» καθώς ο ρόλος μου θα είναι να υπηρετήσω την πόλη και τους κατοίκους της. Είμαι βέβαιος πως και όλοι οι συνεργάτες μου θα κινηθούν στην ίδια λογική.
Φίλες και φίλοι
Η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά λόγια. Με αυτά τα λίγα συγχαίρω και πάλι τους νεοεκλεγέντες συμβούλους τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στο νέο δημοτικό συμβούλιο και κάθε επιτυχία στο έργο τους.
Σας ευχαριστώ θερμά.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com