Κ. Νούσιος: «Η Καρδίτσα αποκτά νέα δυναμική στις αρδευτικές υποδομές»

Τρία νέα έργα νερού για άρδευση, προϋπολογισμού 3.868.500 ευρώ προχωρούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και την ένταξή τους για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση υδάτων και το περιβάλλον, η Π.Ε. Καρδίτσας στοχεύει να επισπεύσει τις διαδικασίες αναβάθμισης των έγγειων υποδομών της με τρία από τα συνολικά 22 νέα έργα νερού που συμβασιοποιούνται στη Θεσσαλία.
Τα συγκεκριμένα έργα επιλύουν σημαντικά ζητήματα που αποτελούσαν διαχρονικά αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.

Τα έργα που εντάσσονται για χρηματοδότηση στην Π.Ε. Καρδίτσας είναι τα ακόλουθα:
-Προμήθεια-τοποθέτηση συστημάτων εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων άρδευσης αρμοδιότητας Δήμου Παλαμά ύψους 2.170.000 ευρώ
-Αρδευτικό αντλιοστάσιο Μελισσοχωρίου Δήμου Σοφάδων ύψους 1.483.500 ευρώ
-Κατασκευή, προσθήκη και συντήρηση θυροφραγμάτων στο Δήμο Καρδίτσας ύψους 215.000 ευρώ
Σε δηλώσεις του, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος υπογράμμισε:
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή μας συνδράμει αποτελεσματικά προς τις έγγειες βελτιώσεις και συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση.
Η υπερπλήρης αξιοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας προσφέρει νέα δυναμική, αλλάζοντας το χάρτη των εγγειοβελτιωτικών έργων στην Καρδίτσα και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στους αγρότες, τους παραγωγούς και τους συμπολίτες μας».

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com