Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή ο αγώνας όπλων χειρός ''ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020'' του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Καρδίτσας Άρτεμις στο σκοπευτήριο ΑΣΟΚ Καλλιθήρου.
Με σύμμαχο τον καιρό, 12 συνολικά σκοπευτικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα και πάνω από 100 σκοπευτές έδωσαν το παρόν σε έναν όμορφο αγώνα γιορτή του ομίλου.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου και το έργο του ομίλου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος , ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Σχορετσανίτης, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Κουρτεσιώτης, εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας η Δ/της Α.Τ. Μουζακίου κ. Παλάντζα, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Καρδίτσας οι κ. Ζυγογιάννης και Λαμπρόπουλος, και όπως προαναφέραμε αθλητές και συνοδοί τους από όλη την Ελλάδα.
Ο Όμιλος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στη μεγάλη επιτυχία του αγώνα, τον Αγωνάρχη κ Αθανασόπουλο τον οποίο και τίμησε με ειδική πλακέτα για τη διαρκή του προσφορά, τη διοίκηση πεδίου, τους αθλητές, συνοδούς ή θεατές, και τους επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Τέλος ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης Καραμήτρος winery που πρόσφερε από μια φιάλη τοπικού οίνου σε κάθε διακριθέντα, την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, το ζαχαροπλαστείο Μήνιας - Τσιγάρας Βασ. και τους φούρνους Αφών Ζαγορίτη που πρόσφεραν την πίτα.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com