Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου για την όλη διοργάνωση

Εκδηλώσεις για την Αποκριά οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής των Αποκρεώ και θα έχουν επίκεντρο τη Δημοτική Αγορά και την Κεντρική πλατεία. Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου με την παρουσία και των περισσότερων εκπροσώπων των χορευτικών και μουσικών σχημάτων που μετέχουν στις εκδηλώσεις.

Αναλυτικά ο Δήμαρχος υπογράμμισε: “Ο Δήμος Καρδίτσας σταθερά προσανατολισμένος στην εξωστρέφεια και στην προσπάθεια να προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, οργανώνει φέτος σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς και στην Κεντρική Πλατεία.
Στόχος να διασκεδάσουν οι δημότες μας και οι πολλοί επισκέπτες και φιλοξενούμενοι μας στη διάρκεια του τριήμερου. Στην προσπάθεια μας αυτή οργανώνουμε φέτος σειρά εκδηλώσεων και καλούμε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες μας να συμμετέχουν για να διασκεδάσουν. Παρεμπιπτόντως θέλω να πω ότι τα ξενοδοχεία της περιοχής μας αυτή την ώρα είναι στα όρια της πληρότητας για το εορταστικό τριήμερο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Πριν σας παρουσιάσω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορευτικούς συλλόγους του Δήμου μας “Καραγκούνα”, “Εν Χορώ”, “Δημοτικό Χορευτικό” και “Χορίαμβος” για τη συμμετοχή τους, θέλω να ευχαριστήσω τις σχολές μοντέρνου χορού Cleopatra’s της κ. Κλεοπάτρας Αδαμοπούλου, Εν Χορώ της κ. Νατάσας Παπαβασιλείου και τη σχολή χορού της κ. Αντιγόνη Καραπάνου για τη συμμετοχή τους. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις δυο ΡΟΚ μπάντες της πόλης μας BLUE MOON και STARMATA καθώς και την ορχήστρα Golden Chords του Δημοτικού Ωδείου που θα μας διασκεδάσουν μετά την καύση του Καρνάβαλου.
Ξεχωριστή αναφορά θέλω να κάνω στον Βασιλιά Καρνάβαλο ο οποίος είναι μια δημιουργία του Παύλου Βησσαρίου και των συνεργατών του στο θέατρο “Όψεις”. Ο καρνάβαλος που θα στηθεί από την Παρασκευή θα είναι σημείο αναφοράς, σημείο φωτογράφησης και θα πρόσθετα ότι θα είναι και μια μοναδική έκπληξη. Το μόνο που θα πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα έχει ύψος περίπου 11 μέτρων και θα κυριαρχεί στο χώρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που μετέχουν στις εκδηλώσεις. Σε όλους τους μετέχοντες στην εκδήλωση της Κυριακής θα μοιραστεί συμβολικό κέρασμα από ένα ποτηράκι κρασί και παραδοσιακό σουβλάκι.
Θέλω να πιστεύω ότι οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις θα έχουν ξεχωριστό χρώμα και βοηθούντος του καιρού θα σημειώσουν μεγάλη συμμετοχή”.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου: Αίθριο Δημοτικής Αγοράς
Ώρα: 5:00-7:30 μμ
Αποκριάτικο Μπαλταφάν για τα παιδιά της Πόλης από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Ώρα: 8:00μ.μ – όσο υπάρχει κέφι
Πάρτυ Latin από τη σχολή χορού της πόλης μας Cleopatra’ s με επιλεγμένη μουσική από τον DJ Θάνο Κούρτη

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου : Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας
Ώρα: 11:00 -13.00
Δημιουργικές Αποκριάτικες Κατασκευές για τα παιδιά της Πόλης από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Κυριακή 1 Μαρτίου: Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας
Ώρα Έναρξης: 4:00 το απόγευμα
Χορεύουν Παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα της Πόλης.
Συμμετέχουν:
Κέντρο Χορού και Λαογραφίας “Εν Χορώ”
Δημοτικό Χορευτικό Καρδίτσας “Μαίρη Ιωαννίδου”
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Καραγκούνα”
Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού «Χορίαμβος»

Ώρα: 5.30μμ – 6:30μμ
Μοντέρνοι και αποκριάτικοι χοροί στο πνεύμα των ημερών
Συμμετέχουν:
1. Κέντρο Χορού και Λαογραφίας “Εν Χορώ” (zumba)
2.Cleopatra’ s dance school (oriental, μοντέρνο, latin)
3.Σχολή χορού “Αντιγόνης Καραπάνου” ( μοντέρνος)

7:00μμ – 7:30μμ
Ο Κλόουν “Κίκο” απασχολεί με δημιουργικά παιχνίδια τα παιδιά της πόλης.
4. Cleopatra’ s dance school (bollywood - με χρώματα)

Ώρα 7.30μμ
Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου (κατασκευή: Δημιουργική Ομάδα Θεάτρου Όψεις)

Μουσικές Μπάντες
Ώρα: 8:00μμ έναρξη μουσικού προγράμματος από ροκ συγκροτήματα της πόλης. Μετέχουν
Α) starmata band
Β) Golden Chords Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας
Γ) BLUE MOON
Ενδιάμεσα η σχολή χορού Cleopatra’ s dance school χορεύει χορούς SALSA
Σε όλους τους μετέχοντες στην εκδήλωση της Κυριακής θα μοιραστεί συμβολικό κέρασμα από ένα ποτηράκι κρασί και παραδοσιακό σουβλάκι.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com