Από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας

Συνεχής είναι η προσπάθεια της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας ώστε να διατηρήσει την καλή εικόνα των χώρων πρασίνου. Ήδη με την έλευση της Άνοιξης η ανάγκη συνεχών παρεμβάσεων σε όλους τους χώρους πρασίνου είναι διαρκής. Η υπηρεσία Πρασίνου τις τελευταίες 48 ώρες εκτός από τις παρεμβάσεις που έκανε σε διάφορα σημεία της πόλης και των χωριών, έκανε δύο μεγάλες παρεμβάσεις, η πρώτη στο χώρο του Παλέρμου και η δεύτερη στο πάρκο επί της οδού Κίτρους Επισκόπου στη συνοικία των Καμινάδων.

Ειδικότερα στο χώρο του Παλέρμου πάνω από 10 εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου με τα αντίστοιχα μηχανήματα (τρακτέρ, χορτοκοπτικά κλπ) κούρεψαν το χόρτο, καθάρισαν και περιποιήθηκαν τα γήπεδα και τους διαδρόμους. Έτσι πλέον ο χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν παρεμβάσεις στο φωτισμό και άλλες μικροδιορθώσεις, ώστε με την επιστροφή στην κανονικότητα και το αναμενόμενο άνοιγμα των χώρων μαζικής άθλησης, να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν οι δημότες.

Το πάρκο στην Κίτρους Επισκόπου
Σημαντική παρέμβαση εξυγίανσης στο πάρκο που υπάρχει επί της Κίτρους Επισκόπου και Θεοδώρου. Το πάρκο σε ένα τμήμα του ήταν επί χρόνια εγκαταλελειμμένο με αποτέλεσμα να οργιάζει η βλάστηση ενώ είχε μεταβληθεί σε μικρή «χωματερή». Η υπηρεσία πρασίνου σε συνεργασία με εργαζομένους της καθαριότητας αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας έκαναν χωματουργικές παρεμβάσεις και προχώρησαν σε άμεση εξυγίανση και εξωραϊσμό του χώρου. Συγχρόνως έγιναν ηλεκτρολογικές εργασίες, βάψιμο των καθισμάτων και των άλλων κατασκευών που υπάρχουν στο χώρο. Έτσι το πάρκο απέκτησε άλλη όψη με αποτέλεσμα πλέον να αποδίδεται προς χρήση έχοντας άριστη εικόνα. Οι δημότες της περιοχής έσπευσαν να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο κ. Β. Τσιάκο που βρέθηκε στο χώρο και τον παρότρυναν να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να ομορφαίνει τις γειτονίες της πόλης και των χωριών. Από τη πλευρά του και ο κ. Τσιάκος ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους του στο πράσινο κ. Κουρτεσιώτη, στην καθαριότητα κ. Αντωνίου και στην τεχνική υπηρεσία κ. Μάττα για την προσπάθεια που καταβάλουν. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την συστηματική και φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν. Τέλος ζήτησε και από τους δημότες να φροντίζουν το πάρκο της γειτονίας τους και γενικότερα το χώρο στον οποίο καθημερινά κινούνται ώστε να έχουμε μια πιο όμορφη, πιο καθαρή πόλη.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com