Το Fashion City Outlet άνοιξε ξανά τις πύλες τουμε όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τους καταναλωτές και τους υπαλλήλους του.

Το Fashion City Outlet άνοιξε τις πύλες του σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου και σας περιμένει για να ζήσετε με ασφάλεια και πάλι την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία!
Ο αγαπημένος εμπορικός προορισμός της Θεσσαλίας έχει φροντίσει ώστε κάθε βήμα στους χώρους του να είναι ασφαλές. Τηρώντας πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες του υπουργείου Υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών, απόσταση 2 μ. μεταξύ των επισκεπτών, συνεχής απολύμανση των χώρων, συσκευές απολύμανσης χεριών, ενημερωτικές σημάνσεις κλπ.), το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας παρέχει τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας, τόσο στους εργαζομένους όσο και στους επισκέπτες του που μπορούν να κάνουν χωρίς άγχος τα ψώνια τους από τα δεκάδες brands που φιλοξενούνται στον χώρο του.

Οι μεγάλοι άνετοι διάδρομοι και η ανοιγόμενη οροφή άλλωστε, είναι η επιπλέον εγγύηση πουδιασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες αερισμού των χώρων.
Θυμίζουμε πως βάσει τωνσχετικώνοδηγιών του Υπουργείου Υγείας, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους εντός των καταστημάτων του Fashion City Outlet, και υπάρχει διαρκής σύσταση για χρήσης τηςστους κοινόχρηστους χώρους του Εκπτωτικού Κέντρου.
Μετά από καραντίνα δύο μηνών και καθώς το καλοκαίρι μας προκαλεί να το ζήσουμε πιο αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και ανανεωμένοι, αλλά πάντα με ασφάλεια και με τις απαραίτητες προφυλάξεις,το Fashion City Outlet και τα αγαπημένα μας brands είναι και πάλι εδώ για να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές ανάγκες μικρών και μεγάλων.
Οι χώροι εστίασης και καφέ λειτουργούν προς το παρόν μόνο με υπηρεσίες takeaway,προσφέρονταςεξαιρετικές γευστικές προτάσεις,ενώ η ζωή μας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της σιγά – σιγά χάρις στο αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης που επιδείξαμε και θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε όλοι μας. «Ξανά μαζί και Ασφαλείς» είναι το μήνυμα του Fashion City Outlet, του απόλυτου εκπτωτικού και ψυχαγωγικού προορισμού της Θεσσαλίας.

Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα
www.fashioncity-outlet.gr
Ωράριο λειτουργίας Καταστημάτων:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com