Στην Καρδίτσα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Ν.Δ. κ. Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κ. Ασημακοπούλου μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών που οργάνωσε ο τομέας γυναικών της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο «Κιέριον». Νωρίτερα παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ο. και πολλών στελεχών του κόμματος έδωσε συν. τύπου στα γραφεία της Ν.Δ.

Σε αυτή η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ με στόχο να μπορεί να περνάει όπως είπε την προπαγάνδα της. Επίσης μίλησε για την ανάγκη η χώρα να αλλάξει σελίδα.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com