Β. Τσιάκος: Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλάζουμε τον Δήμο μας

Στην ενεργειακή αναβάθμιση δύο ακόμη σχολικών κτιρίων του Δήμου Καρδίτσας προχωρά άμεσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από την έγκριση της σχετικής πρότασης που υπέβαλαν οι τεχνικές υπηρεσίες και ο προγραμματισμός του Δήμου. Ειδικότερα αναβαθμίζονται ενεργειακά το υφιστάμενο κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας προϋπολογισμού 250.000 ευρώ καθώς και το υφιστάμενο κτίριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ. Πρόκειται για δυο μεγάλα δημοτικά σχολεία της Καρδίτσας τα οποία μετά την ενεργειακή αναβάθμιση τους θα γίνουν πιο «πράσινα» και συγχρόνως θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας της σχετικής πρότασης του Δήμου και την απόφαση για χρηματοδότηση ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: «Ο ενεργειακός εκσυγχρονισμός δύο ακόμη σχολικών κτιρίων του Δήμου μας είναι έργο ουσίας. Έργο με το οποίο έμπρακτα και όχι με λόγια στηρίζεται η εκπαιδευτική κοινότητα και η εκπαιδευτική διαδικασία. Να υπογραμμίσω ότι η βούληση της δημοτικής αρχής είναι σταθερά προσανατολισμένη στη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου. Όπως επίσης σταθερή βούληση μας είναι και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της δημιουργίας πιο «πράσινων» κτιρίων. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να υπογραμμίσω ότι αυτά τα έργα προχωρούν με χρήματα του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία είναι και ο χρηματοδότης του έργου. Και φυσικά η ενεργειακή αναβάθμιση των εν λόγω σχολικών κτιρίων όπως και τόσα άλλα έργα που έχουμε σε εξέλιξη ή και θα ανακοινωθούν προσεχώς δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν αν ο περιφερειάρχης μας Κώστας Αγοραστός δεν φρόντιζε για την ένταξη και τη χρηματοδότηση τους. Προσωπικά τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρόν του καθώς η άριστη συνεργασία που έχουμε, αποβαίνει προς όφελος των συμπολιτών μας οι οποίοι είναι και οι τελικοί ωφελούμενοι όλων των έργων που κατασκευάζονται. Συνεχίζουμε δυναμικά. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την Καρδίτσα, ώστε να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει».

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com