Μεγάλη βεβαιότητα ότι ο Ε – 65 θα προχωρήσει και ως προς το βόρειο τμήμα του ώστε τελικά να ενωθεί με την Εγνατία οδό, εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ΤRΤ και του Γιώργου Μπανάτσα στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε από το Γιώργο Μπανάτσα για το αν το έργο θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του και απάντησε: Είχα πέρυσι επισκεφτεί την Ε -65 και είχα εκφράσει τη θέληση μου το έργο να κατασκευαστεί και ως προς το βόρειο τμήμα του. Σήμερα μπορώ να σας πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι το έργο θα προχωρήσει και σε αυτό το σκέλος. Ήδη έχω μιλήσει δύο φορές με την κ. Βεστάγκερ για το ζήτημα αυτό και θεωρώ ότι θα πάρουμε το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έναρξη της διαδικασίας κατασκευής του.

Θεωρώ το έργο εξαιρετικά σημαντικό για τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία ενώ πιστεύω ότι και η όλη πολιτική της απολιγνιτοποίησης αυξάνει την ανάγκη κατασκευής του έργου ώστε να σπάσει και η απομόνωση της δυτικής Μακεδονίας τουλάχιστον ως προς το σκέλος που αφορά στην συγκοινωνία με την κεντρική και τη νότια Ελλάδα. Είναι ένα έργο ύψους 450 εκ. ευρώ και από τη στιγμή που θα πάρουμε την έγκριση της digicom μπορεί να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι θα ολοκληρωθεί και το πάζλ που μας λείπει από το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί στη χώρα.
Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε από το Γιώργο Μπανάτσα και για το αν υπάρχουν σκέψεις επαναφοράς του αγροτικού πετρελαίου και απάντησε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
Παρακολουθήστε τη σχετική απάντηση του πρωθυπουργού στο 2:50:15 στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=4vgppQt0Oik&pbjreload=101

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com