Το Fashion City Outlet έχοντας τοποθετήσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στους βασικούς άξονες λειτουργίας του, συνεχίζει τις δράσεις του με κατεύθυνση την στήριξη και ενίσχυση τοπικών οργανώσεων, φορέων και δράσεων. Στα πλαίσια αυτά, προχώρησε στην ενίσχυση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρισας που πριν μερικές ημέρες λειτούργησε για πρώτη φορά.

Με την επισήμανση ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν την ευαισθησία της περιφερειακής αρχής στη στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Managing Director της Sonae Sierra Ελλάδος κος. Θάνος Ευθυμιόπουλος προσέφερε το χρηματικό ποσό των 3.000€ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο. Κώστα Αγοραστό για την οικονομική ενίσχυση του διδακτηρίου των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), που λειτουργεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου στη Νεάπολη της Λάρισας.
Πρόκειται για τη μοναδική στη χώρα εκπαιδευτική υποδομή, ένα ειδικό σχολείο με πλήρως λειτουργικούς και εξοπλισμένους χώρους, που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές που θα φοιτήσουν σε αυτό, να αποκτήσουν εφόδια για την αυτόνομη διαβίωση τους και να αναπτύξουν κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες.
«Το Fashion City Outlet έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού του σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς όφελος της κοινωνίας», υπογράμμισε ο κος. Ευθυμιόπουλος παραδίδοντας στον περιφερειάρχη την επιταγή, παρουσία της Διευθύντριας του Fashion City Outlet κας. Μαρίας Γρηγοριάδη και της Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ κας. Αντιγόνης Παλληκαρά. Από πλευράς του Fashion City Outlet παρέστησαν επίσης η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κα. Νάνσυ Κουρούπη και ο Διευθυντής Λειτουργίας κος. Θωμάς Χαϊδάς.
«Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες στη ζωή και στη γνώση» τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος. Κώστας Αγοραστός εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη στήριξη της λειτουργίας του ΕΕΕΕΚ από το Fashion City Outlet.Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να λειτουργήσει το πρώτο αυτής της μορφής σχολείο στην Ελλάδα και δήλωσε υπερήφανος γι’ αυτή την πρωτοβουλία. «Ανοίγουμε δρόμους» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Την αξία της μοναδικής αυτής μονάδας υπογράμμισε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αντιγόνη Παλληκαρά: «δεν χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά ώστε να αποφασίσει ο περιφερειάρχης τη δημιουργία της πρωτοποριακής αυτής εκπαιδευτικής δομής» σημείωσε, ευχαριστώντας τον κ. Αγοραστό «για την αποφασιστικότητα με την οποία προχώρησε στην υλοποίηση του έργου». Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρία, τόνισε και ευχαριστώντας το Fashion City Outlet για την οικονομική ενίσχυση ευχήθηκε η αξιέπαινη πρωτοβουλία του να βρει πολλούς μιμητές.
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του στον θεσσαλικό χώρο, το Fashion City Outlet φροντίζει με κάθε τρόπο να δείχνει την ευαισθησία του, στηρίζοντας συνεχώς δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την τοπική κοινωνία και τους φορείς της. Όπως σημείωσε η Διευθύντρια του Fashion City Outlet κα. Μαρία Γρηγοριάδη, με αυτό τον τρόπο νιώθουμε ότι «επιστρέφουμε» στην θεσσαλική κοινωνία την αγάπη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία το θεσσαλικό κοινό έχει περιβάλλει το εκπτωτικό μας κέντρο και μας τιμά συνεχώς με την παρουσία του.

 www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipseis-7-kathigiton-moysikis-sto-dimo-sofadon/

Περισσότερες λεπτομέρειες - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ στη “aftodioikisi.gr” (εδώ)

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com