Η Playmobil θα βρίσκεται με τα εκθέματα της στους διαδρόμους του Fashion City Outlet μέχρι τέλος Ιουνίου καθώς στους ιππότες, τις πριγκίπισσες αλλά και στον δράκο που κοσμούν τους διαδρόμους, άρεσε πολύ το μοναδικό Εκπτωτικό Κέντρο της Θεσσαλίας!
Αύριο, Σάββατο 22 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, 2 μασκότ-έκπληξη από τις φιγούρες της Playmobil θα βρίσκονται στους διαδρόμους του Εκπτωτικού Κέντρου, για να χαιρετίσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους.

Οι δύο μασκότ της Playmobil θα κάνουν βόλτα στους διαδρόμους του Fashion City Outlet και θα φωτογραφίζονται με όσους το επιθυμούν. Μάλιστα, οι μασκότ θα παραδώσουν και τα δώρα του πασχαλινού διαδικτυακού διαγωνισμού που διοργάνωσαν η Playmobil και το Fashion City Outlet, στους νικητές που θα έρθουν ειδικά για την παραλαβή των δώρων τους.
Τo θεσσαλικό Εκπτωτικό Κέντρο δίνει όπως πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και όλες οι ενέργειες γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Επίσης, την Κυριακή 23/5 τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ(χωρίς ραντεβού και με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας).
Με τα εμπορικά του καταστήματα αλλά και με τον χώρο εστίασης σε λειτουργία, το μοναδικό Θεσσαλικό Outlet προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για συνδυασμό έξυπνων αγορών και ψυχαγωγίας, όλο τον χρόνο.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com