Το Fashion City Outlet σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη3 Ιουνίου εθελοντική αιμοδοσία, στους χώρους του εκπτωτικού κέντρου, από τις 12.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού στο θέμα της αιμοδοσίας και η δημιουργία τακτικών αιμοδοτών.

Παράλληλα, το Fashion City Outlet επιθυμεί να καθιερώσει την εθελοντική αιμοδοσία σαν έναν θεσμό ανάμεσα στους υπαλλήλους και τους πελάτες του. Μάλιστα σκοπεύει μελλοντικά να προχωρήσει και στη δημιουργία Συλλόγου Αιμοδοσίας, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί να βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του Fashion City Outletθα είναι ανοιχτή για το κοινό και μπορούν να συμμετάσχουν και να δώσουν αίμα όλοι όσοι το επιθυμούν: πελάτες του εκπτωτικού κέντρου αλλά και υπάλληλοι των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Εκπτωτικού Κέντρου κα. Νάνσυ Κουρούπη, η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Fashion City Outletμε στόχο την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και την ενίσχυση του θετικού αντικτύπου της, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία άπτεται όλων των πτυχών της ζωής των τοπικών μας κοινοτήτων.

Η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κα. Νανά Κιουτσούκωστα από την πλευρά της σημειώνει την σημασία συνέχισης της εθελοντικής αιμοδοσίας και κατά την περίοδο πανδημίας που διανύουμε, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγείτε κατά την ώρα της αιμοδοσίας βεβαίωση ώστε, αν το επιθυμούν, να λάβουν σχετική άδεια αιμοδοσίας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, μπορούν να ενημερώνονται αλλά και να δηλώνουν συμμετοχή, καλώντας την Γραμματεία του Fashion City Outlet στο τηλέφωνο 2410671717.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com