Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3 Ιουνίου, η 1η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στους χώρους του εκπτωτικού εμπορικού κέντρου Fashion City Outlet, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η δράση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Fashion City Outlet και σε αυτή συμμετείχαν εργαζόμενοι στα καταστήματα, πελάτες του εκπτωτικού κέντρου καθώς και μέλη της Διοίκησης του Fashion City Outlet.

Στόχος ήταν η καθιέρωση ενός θεσμού εθελοντικής αιμοδοσίας και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού (μέσωτης ενημέρωσης του)γιατη δημιουργία τακτικών αιμοδοτών που προσφέροντας αίμα θα προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους.

Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του θεσσαλικού Εκπτωτικού Κέντρου, για την ενίσχυση του θετικού αντικτύπου της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία άπτεται όλων των πτυχών της ζωής των τοπικών μας κοινοτήτων.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com