Ο τίτλος του “Καλύτερου Περιφερειακού Προορισμού Αγορών στην Ελλάδα” για το 2021 απονεμήθηκε για 2η χρονιά στο Fashion Outlet, από το Fashion Daily, το περιοδικό πληροφόρησης των ελληνικών και διεθνών επιχειρηματικών νέων.
Ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις και τα καινοτόμα brands που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά από τις αγορές της Μόδας, της Ομορφιάς και του Λιανεμπορίου, αυτών δηλαδή που συμπυκνώνουν τις καλές πρακτικές της χρονιάς που πέρασε, εντάσσεται το FashionCityOutlet, το μοναδικό outlet της Θεσσαλίας, το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο των εμπορικών κέντρων της περιφέρειας.

Το μέλλον προδιαγράφεται ελπιδοφόρο και αισιόδοξο για τοFashionCityOutlet, καθώς εξελίσσεται σε έναν πολύ δυνατό παίχτη στην ελληνική περιφέρεια και ταυτόχρονα θέτει οι βάσεις και για το 2022 που θα σηματοδοτήσει την post lockdown εποχή.
Φιλοξενώντας μοναδικά brands και καταστήματα που δεν υπάρχουν σε όλη την αγορά της Θεσσαλίας, αλλά και της ελληνικής περιφέρειας, το FashionCityOutlet εμφανίζει δείγματα δυναμικής ανάκαμψης και γρήγορης επανόδου του στην ανοδική πορεία που σημείωνε πριν από την έναρξη της πανδημίας.
Το θεσσαλικό κοινό έχει αγκαλιάσει το FashionCityOutlet και το υποστηρίζει σταθερά καθιστώντας το τον καλύτερο προορισμό αγορών της ελληνικής περιφέρειας.
Η φετινή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε αυτές που προηγήθηκαν το 2019, την χρονιά που το FashionCityOutlet έλαβε διπλή διάκριση στα Commercial Interiors Awards με τα βραβεία “Best Interior Shopping Mall”και “Best InteriorFood Court” ως το εμπορικό κέντρο με την καλύτερη διαρρύθμιση και διακόσμηση εσωτερικού χώρου αλλά και χώρου εστίασης.
Στόχος του Fashion City Outlet είναι σε κάθε του προσπάθεια να καταφέρνει να προσφέρει με συνέπεια στο θεσσαλικό κοινό μια μοναδική εμπειρία αγορών!

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com