Στολισμένες βιτρίνες, λαμπάκια, χαμόγελα, καλή διάθεση και εκπλήξεις περίμεναν τον κόσμο που επισκέφθηκε το λαμπερά στολισμένο Fashion City Outlet για τη γιορτή που πλαισίωσε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, γεγονός που σήμανε και τυπικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Το FashionCityOutlet φιλοξενεί φέτος το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλίας, καθώς είναι στολισμένο αποκλειστικά με ταΑστέρια της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του οργανισμού που από το 1996 στη χώρα μας εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες και τους δίνει το κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Τα φωτάκια του δέντρου άναψαν φέτος με μουσικές που κατέκλυσαν το εκπτωτικό κέντρο, με την φωνή της Μαριάννας Ζάχου και στο πιάνοτον Παναγιώτη Μπαλανίκα, οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό και δημιούργησαν μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Το ειδικό περίπτερο με εθελοντές του οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος από την ομάδα της Λάρισας ήταν εκεί,δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, και μπορούσε όποιος ήθελε να προμηθεύεται το Αστέρι της Ευχής που διαθέτει κάθε χρόνο το Make-A-Wish Ελλάδος για να ενισχύσει το έργο του.
Το αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας που έχει στολιστεί από άκρη σε άκρη εντυπωσίασε για άλλη μια φοράτους επισκέπτες του. Οιευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γωνιές που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία του εκπτωτικού κέντρου,εκτόξευσαν την φαντασία και το ενδιαφέρον των παιδιών για διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση, απογειώνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.
Οι παιδικές δραστηριότητες του FashionCityOutletπου έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο των γιορτών και συγκεκριμένα από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι και τις8 Ιανουαρίου,θα είναι καθημερινές και θα ξετρελάνουν τους μικρούς επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου.
Ποιος δεν έχει την ανάγκη φέτος να ζήσει τα Χριστούγεννα πιο όμορφα και φωτεινά;
Αυτές τις ημέρες μια βόλτα στο μαγικά στολισμένο Fashion City Outlet είναι αρκετή για να μας δημιουργήσει εορταστική διάθεσηενώκαι οι επώνυμες προτάσεις δώρων, στις καλύτερες outlet τιμές, μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.
Μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μοιράζουμε χαμόγελα με μοναδικά δώρα από τα αγαπημένα μας fashion brands!
Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα φέτος είναι στο Fashion City Outlet!
Η χαρά των γιορτών απλώνεται στους στολισμένους διαδρόμους του θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου που διαθέτει μοναδικές προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους μας, πάντα στις χαμηλότερες τιμές και πάντα με ασφάλεια.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, οι εορταστικές δραστηριότητες φέτος θα πραγματοποιηθούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται από την πολιτεία.
Το Fashion City Outlet λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας ως εξής:
Εμπορικά Καταστήματα
Καθημερινές 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή 12/12 – Ανοικτά 11:00-20:00
Κυριακή 19/12 – Ανοικτά 11:00-20:00

Εστιατόρια & Καφέ
12:00 – 22:00 – Ανοικτά και Κυριακές
MikelCoffee 09:00-21:00

BAZAAR CASH & CARRY
Καθημερινές 07:00 – 21:00
Σάββατο 07:00 – 20:00

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ VOLTA FUNTOWN
Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ VILLAGE CINEMAS
Καθημερινά 19.30 (1η προβολή) - 22.30 (τελευταία προβολή)

Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα
www.fashioncity-outlet.gr

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com