Συμπληρώνονται 44 χρόνια από τα δραματικά γεγονότα της εξέγερσης του πολυτεχνείου. Αρχικά οι φοιτητές και στη συνέχεια ο Ελληνικός λαός, απαίτησε να φύγει η χούντα των συνταγματαρχών. Αποτέλεσε εκείνη η εξέγερση την αρχή του τέλους για τη δικτατορία και την επάνοδο της χώρας μας στη δημοκρατική ομαλότητα. Τέσσερις δεκαετίες μετά η οικονομική κρίση ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω από τη χώρα. Τα αιτήματα των φοιτητών του πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα. Η οικονομική ανεξαρτησία, η ουσιαστική δωρεάν παιδεία και το δικαίωμα στην εργασία είναι τα κεντρικά αιτήματα της σημερινής κοινωνίας.

Τιμούμε τους φοιτητές που αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο και ταυτόχρονα κοιτάζοντας το παρόν και το μέλλον κάνουμε τη δική μας προσπάθεια για να δικαιωθούν οι σημερινοί αγώνες. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι τα παιδιά μας και όλοι εμείς, να έχουμε μέλλον στο τόπο μας.

Βασίλης Τσιάκος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com